Преди малко повече от месец Renault представиха обновения Captur, който обещава

...
Преди малко повече от месец Renault представиха обновения Captur, който обещава
Коментари Харесай

Ето колко ще струва новото Renault Captur в България

Преди малко повече от месец Renault показаха актуализирания Captur, който дава обещание да бъде по-динамичен и по-съвременен от предшественика си.
 Новото Renault Captur е по-динамично и по-съвремнно - ето какво знаем за фейслифта на модела
Новото Renault Captur е по-динамично и по-съвремнно

Captur влиза в директна борба с Ford Puma за сърцата на водачите

И в действителност виждаме измененията още във външния тип. Предната част е модифицирана, като тя към този момент има нов светлинен автограф и структурирана радиаторна решетка с новото лого Nouvel`R.

Предният похлупак е по-хоризонтален, а предните светлини са с full LED технология като общоприетоо съоръжение. Отзад нещата също наподобяват усъвършенствани. Обновения дифузьор, новото лого, транспарантния корпус на задните светлини придават на новото Renault Captur по-съвременен тип.
 Снимка 659831

В купето липсва каквато и да било кожа, като тапицерията е с рециклирана тъкан. Информационно-развлекателната система пък е OpenR Link с 10,4-инчов отвесен сензорен екран, разполагаем за всички равнища на съоръжение.
 Снимка 659829

Под капака може да избираме сред четири мотора - TCe 90, TCe 100 LPG, TCe 160 EDC mild hybrid 12V и E-Tech full hybrid 145 и три равнища на съоръжение. Преди месец, когато новото Renault Captur бе показано, нямаше изясненост за цените, само че това към този момент се промени.
 Снимка 659832

В България базовото равнище на оборудване  Evolution ще започва от 41 390 лева ., ниво  Techno ще стартира от 46 190 лева ., до момента в който върховата и по-спортна версия  Esprit Alpine ще стартира на цени от  55 990 лева .
 Renault Symbioz - новият фамилен автомобил на французите
Renault Symbioz - новият фамилен автомобил на французите

Ето какво знаем за новия модел, който извлича най-хубавото от три свои предшественика

Поръчките за новото Renault Captur към този момент са отворени, като се чака първите доставки да стартират още това лято.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР